Πιστοποιητικό Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων

ψεκασμος-φυτοφαρμακα

Σύμφωνα με το άρθρο 19, παράγραφος 2 του ν.4036/2012 (Α΄8), προβλέπεται ότι μέχρι τις 26 Νοεμβρίου 2015 θεσπίζεται σύστημα για τη χορήγηση πιστοποιητικού.

 [read more=”Διαβάστε περισσότερα” less=”Λιγότερα”]

Τα πιστοποιητικά αυτά παρέχουν, τουλάχιστον, απόδειξη επαρκούς γνώσης των θεμάτων ορθολογική χρήση των γεωργικών φαρμάκων η οποία αποκτάται από τους επαγγελματίες χρήστες. Σύμφωνα με το άρθρο 20, παράγραφοι 2 και 4 του ν.4036/2012 (Α΄8), από 26 Νοεμβρίου 2015 η πώλησηγεωργικών φαρμάκων εγκεκριμένων για επαγγελματική χρήση περιορίζεται στα πρόσωπα που διαθέτουν το πιστοποιητικό της ορθολογική χρήση των γεωργικών φαρμάκων.


Οπότε πρέπει να μάθουμε όλοι μας, ότι : Οι διατάξεις του ν.4036/2012 δεν αφορούν πιστοποίηση χρήσης αλλά είναι πιστοποίηση γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων και είναι νομικά απαιτούμενο για να μπορεί ο οποιοσδήποτε να προμηθευτεί γεωργικά φάρμακα επαγγελματικής χρήσης (το εάν είναι «επαγγελματικής χρήσης» αναφέρεται στην ετικέτα κάθε γεωργικού φαρμάκου). Δεν σχετίζεται με το εάν είναι επαγγελματίες αγρότες. Μπορούν μετά από εξετάσεις να το λάβουν και μη επαγγελματίες αγρότες, ή ακόμη ψεκαστές γεωργικών φαρμάκων, κηπουροί κλπ.

[/read]

 Δεν έχει προγραμματιστεί ακόμα.

 Δεν έχει προγραμματιστεί ακόμα.

 Δεν έχει προγραμματιστεί ακόμα.

 Δεν έχει προγραμματιστεί ακόμα.

Δείτε επίσης :

Voucher ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες για εργαζόμενους

Voucher «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες» για εργαζόμενους  …

Σεμινάριο Φωτογραφίας για Αρχάριους

Unicert Φορέας πιστοποίησης ανθρώπινου δυναμικού